Ads

Wednesday, March 2

karaoke!

salam,
apahabaq semua?
harap2 sehat la noh!
kemarin saya p kuaq nyanyi karoke nan resourcemate saya!
perghh!
nyanyi 20 lagu kot!
lagu pembukaan saya la nyanyi. saya amek lagu "atas nama cinta" by rossa.
den pengakhiran saya n kawan saya nyanyi lagu "lagu untukmu" by meet uncle hussain.
perghh!
macam nak terkuaq anak tekak ni!

 *ni masa seblom kuaq~ bergambaq dlue dengan keta kesayangan!*


love,
...tiaa

3 comments:

Sharifah Farah Syed Mokhtar Al-Zawawi said...

Sihat lagi no kereta tu. Baguih2. Mai la visit aku kt UIA ni. Isk3

tia said...

sehatt!
aku bz sket lani wey,
nanti da senang aku p kat hg!
weh!
awat blog hg tadak followeR?

anisyafrina said...

best! lamenye tak g karok!! sejak dok pjaya ni dah tak de geng nak g.. huhu...

anyway jom joint contest yg kite buat kat www.akusyafrina.blogspot.com :)