Ads

Monday, January 5

arie pertama.


arineh arie pertama aku start keja kat CompuMed sebagai Junior Call Center Executive.
banyak gak yang aku blajaq kat sana arineh.
nama pon Medical Insurans Company,,
so banyak la aku tgk nama nama penyakit neh.
macam macam ada.
arineh gak arie pertama aku minum herbalife 1 set.


*dari kiri : whey soy, tea & shake.

aku usaha blie 1 set sbb nak kurus weii.
yalaa,,
kalau gemok neh senang dapat macammacam penyakit,
so lebey bek kuruskan sket.
haihh,
btw, kawan adik aku meninggal pagi tadi.
Inalillah (samasama sedekahkan al-Fatihah untuk arwah)
lani aku nak tdoq da.
sok keja weii.
ok la esok aku update lagi.
nitey nite.


p.s : lurving u lollipop!



..tia

5 comments:

Aiman Syazwan said...

AWAT MENINGGAL?

Ili Syaaamimi said...

huhu. nk kna kuruih gak nie. ):
dok rasa makin boonchit la.

tuh la, baru tghari isnin dgq kata mmber kpd fizah mnggai.

sian dia. huhuhu

Anonymous said...

kiranya hang nekad nak kurus ker...
aku sokong tp kuruskan di perut ja...hehehe

Tia said...

meninggal sbb kegagalan jantung dan atie dia kalau tak salah. kalau u nak tau lebey lanjut ym i. ok! sama sama kita kuruskan badan! yeayy

Aiman Syazwan said...

yeah pt i tak masuk lagi
nanti kalau dah masuk i bank in kat u. kita jumpa masa raya cina ke... i pon lani tengah diet tak makan nasi.